Traditionele H.Mis, zondag 10 december

Zondag 10 december om 12u00 is de gezongen Tridentijnse Heilige Mis van het bisdom Den Bosch in de Grote Kerk van Oss, Kerkstraat 15.Er is biechtgelegenheid. Celebrant deze zondag is kapelaan Quinten Kerckhofs. Cantor is Johanna Földesi. Na afloop gelegenheid voor ontmoeting in de parochiezaal met koffie en thee en limonade. Eigen lunch meenemen kan. Aansluitend zal er een korte catechese zijn tot 14u30.Vooraankondiging:In verband met het Hoogfeest van Kerstmis zal er ook op maandag 25 december om 12u00 een gezongen Tridentijnse Heilige Mis zijn. Celebrant is dan pater Elias Leyds We willen na afloop een gezamenlijke kerstmaaltijd houden, waarvoor opgave gewenst is. Dat kan bij de kosters en/of andere vrijwilligers.

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Raam Kerk Maria Onbevlekt Ontvangen, Oss